Η έρευνα για την τραγωδία στα γυρίσματα του Walking Dead

0
64
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0    Average: 0/5]

Το Walking Dead είχε μια μεγάλη πτώση (σε πολλούς τομείς) μέχρι τα μισά της έβδομης σεζόν, αναφερθήκαμε στους λόγους που δεν πήγε καλά, την ώρα που το δεύτερο μισό πήγε καλύτερα σε τηλεθέαση, αλλά είχαμε κάτι δυσάρεστο.

Στα γυρίσματα για την όγδοη σεζόν του Walking Dead υπήρξε ο θάνατος του 33χρονου κασκαντέρ Τζον Μπερνέκερ, ο οποίος έχασε την ζωή του, ύστερα από πτώση σε τσιμεντένιο δάπεδο από ύψος περίπου 10 μέτρων με μια απλή σκηνή να καταλήγει σε τραγωδία.

To Occupational Safety and Health Administration θα διεξάγει έρευνα για το συμβάν για να μπορέσουν να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε, ώστε να βγουν τα συμπεράσματα, την ώρα που δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από κανένα.

«Στο δεύτερο μισό της έβδομης σεζόν υπάρχει η προετοιμασία για τον πόλεμο και την συγκέντρωση των συμμάχων που απαιτούνται για την οριστική εξολόθρευση του Negan. Η ομάδα του Rick διαπιστώνει για μια ακόμη φορά πως ενώ έχουν ένα αυτοσκοπό, αυτό δεν θα γίνει εύκολα. Για να έρθει η νίκη, θα χρειαστούν κάτι περισσότερο από την Alexandria και αυτό είναι οι άνθρωποι των Kingdom και Hilltop, ενώ παράλληλα οι Rick, Ezekiel (Khary Payton) και Gregory (Xander Berkeley) δεν επιθυμούν αιματοχυσία.

Για να καταφέρει ο Rick να τους πείσει, θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από τα λόγια. Για να βρουν τον απαιτούμενο οπλισμό, την τροφή και τους νέους μαχητές, τα μέλη της ομάδας θα φτάσουν στα όρια τους. Ο Rick είναι αισιόδοξος καθώς βλέπει την ομάδα του και πολλούς άλλους να ενώνονται για τον κοινό σκοπό. Όμως κανένας σχεδιασμός δεν θα προετοιμάσει την ομάδα για τον ολοκληρωτικό πόλεμο απέναντι στον Negan και τον στρατό του.»

– Περισσότερα σχετικά θέματα:

Cineramen
Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here