Ο χρόνος που χρειάζεται για να δείτε όλες τις ταινίες και σειρές της Marvel

0
176
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 10    Average: 3.1/5]

Η Marvel ως γνωστόν τα πηγαίνει περίφημα τα τελευταία χρόνια με πάρα πολλές πετυχημένες ταινίες και σειρές, οι περισσότερες (αν όχι όλες) εκ των οποίων συνδέονται μεταξύ τους, ωστόσο είναι γεγονός πως για πολλούς τα πράγματα είναι μπερδεμένα.

Με συνολικά 7 σειρές να έχουν γίνει (δυο από το ABC και πέντε από το Netflix) και 16 ταινίες να έχουν κυκλοφορήσει σίγουρα το Marvel Cinematic Universe έχει επεκταθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και υπάρχει πολύ υλικό για να δει κανείς.

Αυτή τη χρονιά θα κάνουν πρεμιέρα για μια ακόμα σειρά για το Netflix μετά τους Defenders (τα Punisher), ενώ υπάρχει και άλλη μια για το ABC, το Inhumans), με τις ταινίες φυσικά να μην λείπουν ούτε φέτος, καθότι έχουμε ακόμα το Thor: Ragnarok.

Ένας χρήστης του Reddit υπολόγισε πόσος χρόνος χρειάζεται για να δει κάποιος όλες τις ταινίες και σειρές που έχει βγάλει η Marvel, (μαζί με τα webseries WHIH Newsfront και Agents of SHIELD’s Slingshot) και το αποτέλεσμα είναι: 6 μέρες, 23 ώρες και 14 λεπτά.

Και ενώ για τις ταινίες είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και ξέρετε ποια franchise θα δείτε, οι σειρές συμπεριλαμβάνουν 4 σεζόν του Agents of SHIELD, δυο Agent Carter και Daredevil, όπως και από μια για τα Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist αλλά και τους Defenders.

 

– Περισσότερα θέματα μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

Cineramen
Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here